Lunchmenu Della bottega  29,95
Suggestie van de Chef 
Dit steeds wisselend twee-gangen menu wordt u aan tafel verteld   

Lunchmenu Della bottega completo  45,95
Als boven plus: aperitief van het huis | 2 glazen bijpassende wijnen | Caffè Al Dente òf Scropino 


Menu Classico  42,95

Voorgerechten

Ostriche 
6 oesters naar keuze: rauw  | gegratineerd	 

Duo classico
Ossenhaas-carpaccio | olijfolie | balsamico | rucola | Parmezaanse kaas | dun gesneden gepocheerd kalfsvlees | crème van tonijn

Tartare di manzo	
Tartaartje van ossenhaas | gepocheerd ei | truffel | rucola

Composizione dello chef	
Ossenhaas-carpaccio | eendenleverkrullen | truffel | Parma ham  | meloen | artisjok

Insalata caprese	
Gemengde salade | romaine tomaten | buffelmozzarella | olijf | olijfolie dressing

Scampi dello chef	
Gebakken gepelde grote garnalen | knoflook | witte wijn saus

Zuppa di pesce	
Licht gebonden soep | diverse soorten vis | schelp- & schaaldieren | tomaat	

Hoofdgerechten

Merluzzo con capesante	
Gebakken kabeljauw | St. Jakobsschelpen | curry-groenteragout | aardappelen

Linguine con crostacei	
Linguine | St. Jakobsschelpen | vongole | mosselen | scampi | zeekraal  | cherrytomaat | knoflook | witte wijn 	

Risotto al tartufo	
Dikke vloeibare rijst | truffel | witte wijn | Parmezaanse kaas

Tagliatelle con filetto	
Tagliatelle | ossenhaas | rucola | Parmezaans kaas 

Ossobucco 	
Gebraiseerde kalfsschenkel | saus van tomaat | groenten | pasta 

Filetto di manzo al tartufo	
Ossenhaas | truffelsaus | aardappelen	

Saltimbocca alla romana	
Gebakken kalfsoesters | parmaham | salie | kalfsjus | groenten | aardappelen 

Dessert  
keuze uit onze dessertkaart