|| ANTIPASTI  voorgerechten

Vitello tonnato   12
Dun gesneden gepocheerd kalfsvlees | crème van tonijn

Insalata Caprese  12
Tomaat  |  buffel mozzarella  |  olijven  |  olijfoliedressing

Carpaccio di carne con rucola    12
Ossenhaas-carpaccio | olijfolie | balsamico | rucola |  Parmezaanse kaas

Carpaccio di carne con tartufo  12
Ossenhaas-carpaccio | truffel | olijfolie | balsamico

Carpaccio di carne con fegato  16
Ossenhaas-carpaccio | eendenleverkrullen |  truffel | olijfolie | balsamico

Prosciutto e melone    12
Parma ham | meloen | rucola

Granchio e tonno  18
Krab | rauwe tonijn | mayonaise | ei | cherry tomaat | avocado 

Tagliata di tonno  15
Getrancheerde rauwe tonijn | peperolie 

Zuppa di pesce 15
Licht gebonden vissoep  | schaal & schelpdieren  | tomaat

Vellutata di pomodoro 9
Tomaten crème soep 

Scampi dello chef 18
Gebakken gepelde  garnalen | knoflook | witte wijnsaus

Antipasti schaal  [ voor 2 pers ]  35
Vitello carpaccio met truffel oesters bresaola & Parmezaanse kaas scampi  in knoflook | krab getrancheerde rauwe tonijn pittige salami met rood pepertje Parmaham & meloen mozzarella | olijven

|| PASTA & RISOTTO  pasta & risotto

Spaghetti Bolognese  15
Spaghetti | Bolognese saus 

Spaghetti alle vongole  22
Spaghetti | venusschelpen | witte wijn | peterselie | knoflook

Spaghetti aglio, olio e gamberi  22
Spaghetti | scampi | knoflook | cherry tomaat | olijfolie

Linguine con crostacei  22
Linguine | St. Jacobsschelpen | vongole | mossel | scampi | zeekraal | cherrytomaat | knoflook 

Linguine Carbonara  15
Linguine | room | ei | pancetta |Parmezaanse kaas 

Risotto al tartufo  18
Dikke vloeibare rijst | truffel | witte wijn | Parmezaanse kaas 

Risotto agli scampi  18
Dikke vloeibare rijst | grote gepelde garnalen | zeekraal | witte wijn | Parmezaanse kaas

|| SECONDI PESCE & CROSTACEI  visgerechten en schelp- & schaaldieren

Orata al forno  25
Dorade uit de oven | gegrilde groenten | aardappelen

Crostacei  40
Halve kreeft | oesters | gamba’s | scampi | langoustine | krab | venusschelpen | mosselen | St. Jakobsschelpen uit de oven en van de grill | groene salade | spaghetti aglio

Vis van de dag  dagprijs 
Su
ggestie van de chef | bijpassende garnituur 

 

|| SECONDI CARNE  vleesgerechten 

Filetto di manzo  28
Gegrilde  ossenhaas | daggroenten | aardappels
Saus naar keuze :  truffel | peper | gorgonzola

Scaloppina alla Milanese  24
In olijfolie gefrituurde Wienerschnitzel | groene salade | tomatenpasta

Saltimbocca alla romana  25
Gebakken kalfsoesters | parmaham | salie | kalfsjus | daggroenten | aardappels 

Scaloppina al gorgonzola  26
Gebakken kalfsoesters | gorgonzola saus | dagroenten | aardappels

 

|| IL DOLCE   nagerecht

Tiramisù  10
Mascarpone | Amaretto | cacao