Telefonisch bestellen
vóór 15:00 uur.
[daarna alleen in overleg met de keuken]
+3176 520 43 33
Via WhatsApp:
+31 6 23 223 070
(wacht op bevestiging)
|| ANTIPASTI voorgerechten
Vitello tonnato 12
Dun gesneden gepocheerd kalfsvlees | crème van tonijn
Insalata Caprese 12
Tomaat | buffel mozzarella | olijven | olijfoliedressing
Carpaccio di carne con rucola 12
Ossenhaas-carpaccio | olijfolie | balsamico | rucola | Parmezaanse kaas
Carpaccio di carne con tartufo 12
Ossenhaas-carpaccio | truffel | olijfolie | balsamico
Prosciutto e melone 12
Parma ham | meloen | rucola
Tagliata di tonno 15
Getrancheerde rauwe tonijn | peperolie
Zuppa di pesce 15
Licht gebonden vissoep | schaal & schelpdieren | tomaat
Vellutata di pomodoro 9
Tomaten crème soep
Scampi dello chef 18
Gebakken gepelde garnalen | knoflook | witte wijnsaus
Antipasti schaal [ voor 2 pers ] 35
Vitello | carpaccio met truffel | oesters | bresaola & Parmezaanse kaas | scampi in knoflook | getrancheerde rauwe tonijn | pittige salami met rood pepertje | Parmaham & meloen | mozzarella | olijven
|| PASTA & RISOTTO pasta & risotto
Spaghetti Bolognese 15
Spaghetti | Bolognese saus
Spaghetti alle vongole 22
Spaghetti | venusschelpen | witte wijn | peterselie | knoflook
Spaghetti aglio, olio e gamberi 22
Spaghetti | scampi | knoflook | cherry tomaat | olijfolie
Linguine con crostacei 22
Linguine | St. Jacobsschelpen | vongole | mossel | scampi | zeekraal | cherrytomaat | knoflook
Linguine Carbonara 15
Linguine | room | ei | pancetta |Parmezaanse kaas
Risotto al tartufo 18
Dikke vloeibare rijst | truffel | witte wijn | Parmezaanse kaas
Risotto agli scampi 18
Dikke vloeibare rijst | grote gepelde garnalen | zeekraal | witte wijn | Parmezaanse kaas
|| SECONDI PESCE & CROSTACEI visgerechten en schelp- & schaaldieren
Orata al forno 25
Dorade uit de oven | gegrilde groenten | aardappelen
Crostacei 40
Halve kreeft | oesters | gamba’s | scampi | langoustine | krab | venusschelpen | mosselen | St. Jakobsschelpen uit de oven en van de grill | groene salade | spaghetti aglio
Vis van de dag dagprijs
Suggestie van de chef | bijpassende garnituur
|| SECONDI CARNE vleesgerechten
Filetto di manzo 28
Gegrilde ossenhaas | daggroenten | aardappels
Saus naar keuze : truffel | peper | gorgonzola
Scaloppina alla Milanese 24
In olijfolie gefrituurde Wienerschnitzel | groene salade | tomatenpasta
Saltimbocca alla romana 25
Gebakken kalfsoesters | parmaham | salie | kalfsjus | daggroenten | aardappels
Scaloppina al gorgonzola 26
Gebakken kalfsoesters | gorgonzola saus | dagroenten | aardappels
|| IL DOLCE nagerecht
Tiramisù 10
Mascarpone | Amaretto | cacao
