Dinerkaart To Go

[ À La Carte  –  Suggesties van de Chef  –  Classico Menu ]

 

||  À La Carte


||
ANTIPASTI voorgerechten

Vissoep  10,00
diverse soorten vis schaal & schelp tomaat 

Tomatencrèmesoep  8,00

Scampi dello Chef  13,00
6 Grote gepelde garnalen witte wijn saus

Vitello Tonnato  9,00
dun gesneden gepocheerd kalfsvlees | crème van tonijn

Insalata Caprese  8,00
tomaat buffelmozzarella olijven olijfoliedressing

Carpaccio  9,00
rucola olijfolie balsamico Parmezaanse kaas  

Carpaccio Tartufo  10,00
truffel olijfolie balsamico

Carpaccio e Fegato  12,00
eendenleverkrullen truffel olijfolie balsamico

Parmaham  9,00
meloen rucola  

Krab  12,00
tonijn meloen ei tomaat  avocado  mayonaise

Tagliata di Tonno  10,00
getrancheerde rauwe tonijn peperolie  

Antipasti schaal  [voor 2 pers]  32,00
vitello carpaccio met truffel oesters bresaola & Parmezaanse kaas grote gepelde gamba’s  in knoflook | krab | getrancheerde rauwe tonijn | pittige salami met rood pepertje Parmaham & meloen | mozzarella | olijven


||
PASTA & RISOTTO  pasta & risotto

Spaghetti Bolognese  11,00 

Spaghetti Vongole  16,00
venusschelpen witte wijn peterselie knoflook

Spaghetti Gamberi  15,00
scampi witte wijn cherry tomaatje knoflook

Linguine Crostacei  17,00
schelp en schaaldieren witte wijn knoflook

Linguine Carbonara  15,00
room ei pancetta

Risotto Tartufo  15,00
truffel witte wijn Parmezaanse kaas

Risotto Scampi  16,00
gepelde garnalen  zeekraal witte wijn Parmezaanse kaas


||
SECONDI PESCE & CROSTACEI  vis gerechten & schelp & schaal dieren

Hele Dorade uit de oven  20,00
gegrilde groenten aardappelen

Vis van de dag  dagprijs 
bijpassend garnituur 

Crostacei alla Al Dente  32,00
vongole crab mosselen langoustine  scampi grote ongepelde gamba’s | gegratineerde oester | halve kreeft uit de oven met knoflook en olijfolie salade spaghetti all’aglio


||
SECONDI CARNE  vleesgerechten

Ossobuco  18,00
kalfsschenkel | groenten ratatouille  | tomatenpasta

Gegrilde Ossenhaas  24,00
groenten | aardappelen
saus naar keuze:  truffel | peper | gorgonzola 

Scaloppine Milanese  18,00
gepaneerde kalfsoester groene salade tomatenpasta

Saltimbocca  20,00
gebakken kalfsoester salie Parmaham | daggroenten aardappelen

Scaloppine Gorgonzola  22,00
gebakken kalfsoestergorgonzola saus | daggroenten aardappelen 


||
IL DOLCE   nagerecht

Tiramisù  9,50

 

|| SUGGESTIES VAN DE CHEF  

( geldig tm donderdag  11 maart )

 

|| APERITIVO  aperitiefhapjes

Risotto balletjes  7,00

Bakje olijven  2,50

Taralli | krokante crackers uit Puglia  4,00

Bruscetta | tomaat | ui | olijfolie  6,00

Coppa di Parma  5,00

 

|| ANTIPASTI voorgerechten

Gegrilde groenten  8,00

Duo | carpaccio van ossenhaas & parmezaanse kaas | vitello tonnato  10,00

Gebakken kikkerbillen | witte vermouth saus  12,00

Quattro | parmaham & meloen | vitello tonnato | bresaola & Parmezaanse kaas | carpaccio & eendenlever 14,00

Italiaanse vleestomaat | balsamico | olijfolie | rucola | Parmezaanse kaas  8,00

Frutti di mare | halve kreeft | 2 oesters | Noordzee krab | King krab | gamba | langoustine | mosselen |

Sint Jacobsschelpen | vongole | cocktail saus | mayonaise | groene salade | Italiaanse bol (koud geserveerd)  36,00

 

|| PASTA & RISOTTO   pasta & risotto

Tagliatelle | room | truffel | parmezaanse kaas  15,00

Rigatoni Spezzatino | tomaat | Italiaans stoofvlees  15,00

Risotto | kreeft | tomaat  22,00

 

 

|| SECONDI PESCE   visgerechten

 

Gestoomde zeebaars | vongole | venkel | spaghetti all’aglio  22,00

Gepocheerde griet  | saffraan saus | groene asperges | aardappel  25,00

Gebakken heilbot | béarnaise saus  | witlof uit de oven  | aardappel  22,00

Gebakken Noordzee tong | witlof salade | aardappel  38,00

 

|| SECONDI CARNE  vleesgerechten               

Gegrilde lamscarré | kruidenkorst | dag-groenten | aardappel  26,00

Gebakken kalfszwezerik | truffeljus | dag-groenten | aardappel  26,00            

Filetto Rossini | ossenhaas | gebakken eendenlever | dag-groenten | aardappel  26,00                              

 

|| IL DOLCE   nagerecht

Ananas di Sorento | cake | ananas | limoncello | gegratineerd schuim  8,00

Gemarineerde aardbeien | balsamico | rode wijn | vanille roomijs  8,00

Merengue Fragola | gemarineerde aardbeien | bakkersroom | gegratineerd schuim  8,00

Italiaans kaasbordje  9,00

Cassata  5,00

Koffie snoeperij  5,00

 

||  Classico Menu

€ 52 p.p. [ vanaf 2 personen ] 


||
  ANTIPASTI  diverse koude voorgerechten
vitello tonnato | carpaccio & truffel | rauwe oesters | 
bresaola & Parmezaanse kaas | grote gepelde gamba’s  in knoflook | 
getrancheerde rauwe tonijn | pittige salami met rood pepertje | 
Parmaham & meloen | olijven | krab | gegrilde groenten


||
 PASTA  pasta
cannelloni gevuld met ricotta én cannelloni gevuld met rundvlees | bechamelsaus | tomaat | Parmezaanse kaas


||
  SECONDI PESCE O CARNE  keuze uit vis óf vlees

Thermidore di salmone
gegratineerde zalmhaas | witte wijn saus | champignons |
Parmezaanse kaas | witlof | aardappels uit de oven

***

Filetto con tartufo

gegrilde ossenhaas | truffelsaus | witlof | aardappels uit de oven


||
  IL DOLCE MISTI  diverse nagerechten
tiramisù | nougat | koffiesnoeperij


[ Het menu wordt koud geserveerd met eenvoudige instructies om het op te warmen in je oven.
Geen moeilijke voorbereidingen.

Alleen thuis de oven voorverwarmen… en daarna uitgebreid genieten. Hoe makkelijk én lekker is dát ?! ]