Menukaart


Antipasti freddi | koude voorgerechten           

Vitello tonnato 16,50
Dun gesneden gepocheerd kalfsvlees | crème van tonijn

Carpaccio di carne con tartufo 19,50
Ossenhaas-carpaccio | olijfolie | truffel

Carpaccio di carne con fegato d’anatra e tartufo 19,50
Ossenhaas-carpaccio | olijfolie | eendenlever krullen | truffel | rucola

Prosciutto e melone 15,50
Parma ham | meloen | rucola

Insalata caprese 13,50
Gemengde salade | roma-tomaat | buffelmozzarella | olijf |
olijfolie dressing

Carpaccio di carne con rucola 15,50
Ossenhaas-carpaccio | olijfolie | balsamico | rucola |
Parmezaanse kaas

Insalata mista con aragosta 22,50
Gemengde salade | kreeft | cocktailsaus | ei | tomaat | meloen | olijf

Insalata Al Dente 19,50
Gemengde salade | gebakken gepelde grote garnalen | knoflook |
olijfoliedressing | croutons  | Italiaanse kruiden

Duo classico 15,50
Ossenhaas-carpaccio  | olijfolie  | balsamico  | rucola  |
Parmezaanse kaas  | dun gesneden gepocheerd kalfsvlees  |
crème van tonijn


Zuppe | soepen

Vellutata di pomodoro 11,50
Tomaten crème soep

Zuppa di pesce 16,50
Licht gebonden soep | diverse soorten vis | schelp- & schaaldieren |
tomaat


Antipasti caldi | warme voorgerechten

Scampi dello chef 19,50
Gebakken gepelde grote garnalen | knoflook | witte wijnsaus

Fegato d’anatra e verdure grigliate all’aceto balsamico 19,50
Gebakken eendenlever | gegrilde groenten | balsamico

Capesante con sugo di crostacei e tartufo 19,50
St. Jakobsschelpen | aardappel | truffel | witte wijn saus |
jus van schelp- & schaaldieren


Risotti

Risotto agli scampi 21,50
Dikke vloeibare rijst | grote gepelde garnalen | zeekraal | witte wijn |
Parmezaanse kaas

Risotto con capesante, scampi e asparagi verdi 24,50
Dikke vloeibare rijst | St. Jakobsschelpen | grote gepelde garnalen |
groene asperges | witte wijn |  Parmezaanse kaas

Risotto con aragosta 25,50
Dikke vloeibare rijst | kreeft | tomaat | witte wijn | Parmezaanse kaas


Pasta

Pappardelle con tartufo 21,50
Lintpasta | room | kaas | truffel

Spaghetti alle vongole 22,50
Spaghetti | venusschelpen | witte wijn | peterselie | knoflook

Tagliatelle alla pizzaiola 17,50
Tagliatelle | tomaat | courgette | aubergine | paprika | olijf |
oregano | gegratineerde mozzarella

Taglierini con ragù di carne 17,50
Ragfijne tagliatelle | saus van tomaat | ui | rundertartaar

Spaghetti aglio, olio e gamberi 19,50
Spaghetti | scampi | knoflook | cherry tomaat | olijfolie

Spaghetti con aragosta 25,50
Spaghetti | kreeft | tomatensaus

Tagliatelle panna e asparagi verdi 17,50
Tagliatelle | room | ei | groene asperges | Parmezaanse kaas |
peterselie

Rigatone allo spezzatino di manzo 17,50
Rigatone | gestoofd rundvlees | tomatensaus

Orecchiette gamberi e zucchine 20,50
Orecchiette | scampi | courgette | tomaat

Linguine cavolfiore e gamberi 20,50
Linguine | bloemkool | scampi | curry

Bucatini con melanzane 17,50
Bucatini | aubergine | tomaat


Carne | vleesgerechten

Filetto di manzo con gamberoni 35,50
Gegrilde ossenhaas | gegrilde gepelde gamba’s |
lichte tomatensaus | groenten | aardappels

Filetto di manzo Rossini 33,50
Gebakken ossenhaas | eendenlever | truffel | Marsala |
groenten | aardappels

Scaloppina alla Milanese 25,50
In olijfolie gefrituurde Wienerschnitzel | gemengde salade |
tomatenpasta

Scaloppina al gorgonzola 27,50
Gebakken kalfsoesters | gorgonzola saus | groenten | pasta

Animelle al tartufo 30,50
Gebakken zwezerik | truffel | groenten | aardappels

Scaloppina al limone 26,50
Gebakken kalfsoesters | citroenjus | groenten | aardappels

Carré d’agnello al forno 33,50
Geroosterde lamscarré | kruidenkorst | lamsjus | groenten |
aardappels

Tagliata di manzo con rucola e parmigiano 29,50
Getrancheerde ossenhaas | rucola | Parmezaanse kaas |
balsamico | aardappels


Crostacei | schaal- en schelpdieren

Frutti di mare (koud) 39,50
Halve kreeft | oesters | gamba’s | scampi | langoustine |
krab | venusschelpen | mosselen | St. Jakobsschelpen

Aragosta 22,50
Halve koude kreeft | cocktailsaus

Aragosta all’aglio  40,50
Hele kreeft uit de oven | knoflook

Crostacei (warm) 39,50
Halve kreeft | oesters | gamba’s | scampi | langoustine | 
krab | venusschelpen | mosselen | St. Jakobsschelpen
uit de oven en van de grill


Ostriche


6 rauwe oesters 17,50
6 gegratineerde oesters
20,50
Parmezaanse kaas | witte wijnsaus

Cozze, vongole e gamberoni al vino bianco 26,50
Mosselen | venusschelpen | ongepelde gamba’s | witte wijnsaus

Gamberoni al forno  26,50
Zeven ongepelde gamba’s uit de oven | knoflook


Contorni | bijgerechten

Insalata verde 7,50
Groene salade | Italiaanse dressing

Spaghetti all’aglio 7,50
Spaghetti | knoflook | chilipeper

Broccoli saltati in padella 7,50
Gebakken broccoli | knoflook | chilipeper

Patate fritte 3,50
Gebakken aardappels | olijfolie

Verdure grigliate 7,50
Gegrilde groenten

Risotto al Parmigiano 9,50
Dikke vloeibare rijst | Parmezaanse kaas | witte wijn

Naast onze vaste menukaart hebben wij een steeds wisselende kaart met visgerechten en suggestie van de chef gerechten.